top of page
Search
  • Writer's pictureFOKUS Fitness

Brug naturen til din træningVi har hørt fra mange af jer, at udendørstræning er et godt supplement til din træning hos FOKUS Fitness. I var også glade for, da vi havde udendørs hold, både hos Kunsten men også på vores egne adresser. Det kan være svært at holde motivationen ved lige henover vinteren med mørke, kulde regn og blæst.


Vi vil gerne hjælpe dig og motivationen lidt på vej med følgende tips:

  1. Sæt et mål – HUSK dig selv på, hvorfor du gør det. Fx for frisk luft, blive stærkere, hurtigere eller hvad et måtte være.

  2. Vær stolt af dig selv når du når dine mål. Og anerkend dig selv lidt ekstra når du kommer ud, også de helt mørke og kolde dage.

  3. Gå aldrig ned på udstyr, og slet ikke det rette outfit til at holde dig både tør og varm – så er du også bedre forberedt på alt slags vejr.

  4. Vi kan ikke nævne nok, hvor vigtig fællesskabet er, heller ikke for din udendørs træning. Har du en løbe- eller træningsmakker, du kan være sammen med – eller en gruppe, det højner motivationen.

  5. Beløn dig selv med ekstra god mad til dig selv de dage, hvor du træner ude. Et varmt og krydret måltid giver dig den ekstra energi, du kan have brug for efter en udendørs træning. Her på redaktionen er vi fan af denne indiske dhal fra Valdemarsro.

  6. Sørg for hvile og undlad at blive for hård ved dig selv, hvis du en dag ikke kommer ud af døren, som planlagt.

Savner du ekstra inspiration, kan du følge noget af vores træning, som vi har lagt op til dig på vores YouTube-kanal. Vi er blevet spurgt nogle gange, om det er muligt at træne online igen, og vores mange (og besøgte) video’er er fortsat til din rådighed her.


157 views0 comments

Comments


bottom of page