top of page
Search
  • Writer's pictureFOKUS Fitness

Mød et FOKUS Fitnessmedlem

Updated: Jan 10, 2023

De vigtigste mennesker i vores verden, er vores medlemmer. De kommer med hver deres historie og har hver deres grunde til at træne. Dette har vi spurgt vores medlemmer om og det er der kommet nogle fine små historier ud af… God læselyst!Mød Fatime, en flittig bruger af FOKUS Fitness

Fatime har været medlem af FOKUS Fitness siden 2009, og er en flittig bruger af både holdtræning og maskinerne i motionscenteret. Hun fortæller, at hun i første omgang valgte FOKUS Fitness fordi beliggenheden gjorde det nemt at få trænet i dagligdagen, når der ikke var en masse transport oveni. Siden har udvalget af hold, fagligheden og den gode stemning været årsagen til, at hun har holdt motivationen gennem årene.  

”Ret hurtigt fandt jeg dog ud af, at der var mange andre grunde til, at dette sted var det helt rigtige for mig. Træningskulturen jeg møder i FOKUS Fitness har gjort, at jeg har fundet en indre ro og balance i min træning, som jeg kan mærke jeg har brug for” fortæller Fatime.

Plads til at være sig selv

Fatime oplever at blive mødt på sit niveau uden at skulle overpræstere for at kunne følge med. Særligt når hun tidligere har presset sig selv meget og trænet hårdt i både styrketræning, løb og cykling, er det rart at føle, at der i FOKUS Fitness også er plads til at træne lidt mere afdæmpet, nu hvor kroppen ikke er helt så ung længere:

”I stedet for at forsøge at passe ind, oplever jeg, at jeg kan være mig selv her. Både i forhold til mine fysiske udfordringer og i perioder hvor jeg kæmper med min PTSD, er der plads til mig på holdene. Jeg kommer på Stram Op, Pilates, Yoga, Puls & Power og bruger maskinerne til kredsløbstræning eller for at supplere min styrketræning. Der får jeg den rette kombination for min krop uden at presse mig selv for meget, men jeg mærker, stadig effekten på en god måde”.


Jeg glæder mig over det, jeg kan

I sin træning har Fatime ikke kun fokus på at træne sit ydre, hun oplever også at udvikle sig personligt og finde ro i sin krop. I nogle år, var hun meget påvirket af PTSD, og det var svært at træne til høj musik, men der blev taget hensyn og skruet ned, så hun kunne være med.

”For mig betyder det meget, at instruktørerne hviler i sig selv, og det mærker man på dem. De har så meget erfaring med at undervise forskellige typer mennesker, og deres glæde smitter af på deltagerne. Jeg føler mig ikke dum, selvom jeg er nødt til at spørge om hjælp til de samme øvelser flere gange”, fortæller Fatime og afslutter:

”Efter at have trænet mig op gennem styrketræning, kan jeg nu løbe. Jeg løber ikke så langt længere, men jeg nyder det faktisk på en anden måde. Det syn instruktørerne i FOKUS Fitness har på træning og glæden ved træning, har hjulpet mig til, ikke at presse mig selv ud over mine grænser, jeg glæder mig i stedet over det, jeg kan”.

142 views0 comments

Comments


bottom of page