HOLD

Du kan tilmelde dig helt frem til holdstart. Hvis du bliver forhindret, skal du huske at melde dig fra i god tid, da du optager pladsen for en anden. Det er muligt at komme på sms venteliste. Når der bliver en ledig plads modtager du en sms, hvorefter du skal logge ind og melde dig til. Hvis der er flere på venteliste, gælder først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig alle de hold, du har lyst til. Du reserverer plads ved at logge ind HER.
Her kan du også afmelde dig, og se hvilke hold du er tilmeldt.

HOLDBESKRIVELSER

CIRKELTRÆNING I MOTIONSCENTERET */**

Holdet er for dig, der gerne vil træne i maskiner, men synes det kan blive lidt trivielt og ensomt at træne på egen hånd.

Timen bygges op som cirkeltræning og er en effektiv måde at få kredsløbstræning og styrketræning på en sikker og struktureret måde. Holdet foregår på maskiner og med redskaber inde i træningscenteret. Timen vil variere fra gang til gang og kan tilpasses alle niveauer.

fitnes-fokus_Johny Kristensen 69.jpg

ZUMBA GOLD® */**

Holdet er for dig, der gerne vil have sved på panden og pulsen op på en sjov måde. Holdet er særlig egnet til seniorer, nybegyndere, dig der døjer med en gammel skade eller andre skavanker, eller dig der bare synes, at tempoet i en almindelig danse time er for højt.

Zumba Gold er danse fitness, hvor vi tager udgangspunkt i danse som f.eks. salsa, tango, mavedans, cumbia og rock’n’roll, som vi danser til latinamerikansk og international musik. Det er ikke kun god motion, men også en rigtig humør ”booster”. Koreografierne er simple, og intensiteten er lavere sammenlignet med en almindelige danse time, og vi holder en lille pause efter hver tredje sang. Selvom intensiteten er lavere, får vi dog stadig pulsen op og sved på panden.

Fokus del 2 (67 of 122).jpg

CIRKEL TRÆNING I DET FRI */**

Holdet er for dig, der gerne vil træne i det fri, og få frisk luft og træning på én gang. Alle kan være med, da øvelserne kan tilpasses dit niveau.

Træningen foregår efter cirkeltræningsprincippet, hvor vi arbejder med en blanding af konditions- og muskeltræningsøvelser i korte intervaller. Træningen foregår udenfor i gården eller i de skønne omgivelser langs fjorden. Vi rykker KUN indendørs, hvis vejret er rigtig dårligt, så husk at tage tøj på, der passer til vejret. Vi mødes ved salen.

Holdet kører kun i sommerhalvåret.

Fokus del 2 (11 of 122).jpg

BOLDTRÆNING */**

Holdet er for dig, der døjer du med ryggen, har dårlig balance eller trænger til at blive strammet op. Alle kan være med, og holdet er særligt egnet til nybegyndere, da niveauet kan tilpasses den enkelte.

Her får du et hold, hvor effekt og god stemning vægtes lige højt. Boldtræning er hensyntagende og opbyggende styrketræning for hele kroppen, med særligt fokus på god holdning. Hver time starter med en grundig opvarmning og afslutter med en behagelig afspænding og udstrækning – derimellem kan der ske lidt af hvert, det eneste der er sikkert er at bolden er med os hele vejen.

Unavngivet 13.jpg

FITNESS PUMP **/***

Holdet er for dig, der gerne vil træne for at blive mere udholdende og opnå optimal fedtforbrænding samtidig. Alle kan være med uanset alder og træningserfaring, men der er ingen tvivl om, at det kræver lidt vedholdenhed.

 

Her styrketræner vi i takt til musikken. Vi laver én øvelse til en hel sang, hvor vi varierer tempoet i takt med musikken, og får arbejdet hele kroppen igennem. Vi har vores egen ”station” og alle laver samme øvelse. Styrkeøvelserne er simple og du sætter selv niveauet for hvor tungt, du ønsker at træne. En skøn forening af styrketræning og pulstræning.

Fokus del 2 (35 of 122).jpg

PULS OG POWER **/***

Holdet er for dig, der ønsker en effektiv blanding af styrketræning og pulstræning. Alle kan være med, da øvelserne kan tilpasses de fleste uanset niveau og erfaring.

 

Styrkeøvelserne er simple og udføres både med og uden redskaber. Pulstræningen er bygget op uden krævende serier, og med høj puls som det primære fokus. Timen opbygges som intervaltræning, som betyder, at der er hurtige skift mellem høj puls og styrke. Programmet vil variere fra time til time.

Fit_34_01.jpg

STEP */**/***

Holdet er for dig der gerne vil forbrænde kalorier og presse kredsløbet på en sjov måde. Niveauet er sådan, at alle kan være med, men selvfølgelig kræver det lidt tålmodighed, hvis man er helt nybegynder.

Step er kredsløbstræning til musik, hvor vi bruger stepbænken som basis for vores trin. Vi laver små serier, som langsomt bygges op til hele blokke. Som oftest vil det være det samme program flere uger i træk, så alle får en chance for at lære det, inden der så kommer nye trin og opmærksomheden igen kommer på prøve.

Fokus del 2 (6 of 122).jpg

STYRKE OG STABILITET */**

Holdet er for dig, der ønsker let styrketræning, som foregår med din egen kropsvægt som modstad, samt diverse bolde, foamrollers, små vægte og elastikker.

Du får træning for hele kroppen i et tempo, hvor alle kan være med. Her arbejdes med kropsholdning, styrke omkring kroppens vægtbærende led og særligt styrke af ryggen, samt toning af musklerne i hele kroppen.

Holdet kræver ingen erfaring, men er særlig egnet til dig der starter fra bunden eller kommer tilbage fra en skade.

fitnes-fokus_Johny Kristensen 31.jpg

ZUMBA® */**

Holdet er for dig, der gerne vil have sved på panden og pulsen op på en sjov måde. Holdet er for alle, og det kræver ingen danse erfaring. Koreografierne varierer både i tempo og sværhedsgrad, og man kan altid selv bestemme intensiteten.

Underviseren kører som udgangspunkt samme program i flere uger, så man kan nå at lære musik og trin at kende. Undervisen sammensætter selv musik og trin, og du vil derfor opleve, at vores undervisere har sin egen personlige stil, og sætter sit personlige præg på musikken.

Zumba® er danse fitness, hvor vi tager udgangspunkt i de latinamerikanske danse, som f.eks. salsa, merengue, reggaeton og cumbia, som vi danser til latinamerikansk og international musik. Vi blander dansetrin med fitness elementer som f.eks. squats og lunges, og får en super effektiv træning.

Fokus del 2 (37 of 122).jpg

YOGA */**/***

Yoga er en gammel traditionel indisk bevægelsesform, designet til at forene krop og sind. Yogaen og dens fysiske stillinger (asanas) er designet til at berolige nervesystemet og du vil over tid opleve at du bliver roligere og kommer i balance.

I FOKUS fitness udbyder vi en bred vifte af yoga. Vores hold er små og der er derfor plads til alle niveauer. Uanset om du er erfaren yoga eller helt ny, så kan du følge med og få den guidning du har brug for.

Under hvert hold i holdplanen kan du læse hvad der er særligt for det enkelte hold.

Fokus del 2 (57 of 122).jpg

PILATES */**

 Pilates er primært træning af de stabiliserende muskler. Dér er fokus på holdning,  styrke, udholdenhed, smidighed og koordination. Der afsluttes med afspænding.

Fokus  Fokus Fitness-58.jpg

CROSSDANCE */**/***

Holdet er for dig, der godt kan lide god musik, simple koreografier, høj puls og masser af sved på panden. Alle kan være med og det kræver ingen danse erfaring. Koreografierne varierer både i tempo og sværhedsgrad, og man kan altid selv bestemme intensiteten. Underviseren kører som udgangspunkt samme program i flere uger, så man kan nå at lære musik og trin at kende.

Crossdance er et danse koncept, hvor vi danser efter Crossdance hjulet, som er bygget op omkring fire forskellige moduler: Dance, Bodytoning, Cardio og Balance, der er nøje sammensat, så du får den mest optimale træning.

Undervisen sammensætter selv musik og trin, og du vil derfor opleve, at vores undervisere har deres egen personlige stil, og sætter deres personlige præg på musikken. 

Fokus del 2 (40 of 122).jpg

PULS OG PILATES */**

Holdet er for dig, der gerne vil have pulsen op, og samtidig træne hele kroppens korset. Træningen er uden hop, så alle kan deltage.

Puls og Pilates er den perfekte kombination af puls og styrke. Første del af timen er sjov træning til musik, hvor pulsen kommer op og du får sved på panden. Derefter træner vi kroppens korset, mave, ryg og balance gennem guidede pilates øvelser. Vi slutter af med afspænding og udstrækning.

fitnes-fokus_Johny Kristensen 8.jpg

SMIDIGHEDSTRÆNING */**/***

Holdet er for dig, der ønsker en effektiv blanding af styrketræning og pulstræning. Alle kan være med, da øvelserne kan tilpasses de fleste uanset niveau og erfaring.

 

Styrkeøvelserne er simple og udføres både med og uden redskaber. Pulstræningen er bygget op uden krævende serier, og med høj puls som det primære fokus. Timen opbygges som intervaltræning, som betyder, at der er hurtige skift mellem høj puls og styrke. Programmet vil variere fra time til time.

Fokus del 2 (67 of 122).jpg

STRAM OP */**/***

Holdet er for dig, der gerne vil være fit og sund, og ønsker træning uden store krav til takt og rytme. Holdet er for alle uanset, niveau, alder og køn.

Vi træner med vægtstænger, håndvægte, den store bold og en masse andet spændende. Hver træningsgang starter med en fælles opvarmning til god musik, hvor vi får gang i kroppens led. Stram op er styrketræning uden puls. Hvis du ønsker mere puls, kan vi anbefale Kom I Form, HIIT eller Puls & Power.

Selvom vi har særligt fokus på flad mave, tonede arme, stramme balder og lår, må der medregnes risiko for godt humør og en sund krop.

fitnes-fokus_Johny Kristensen 34.jpg