top of page
HOLD I FOKUS FITNESS

Du kan melde dig på et hold helt frem til start - så frem der er plads. Hvis du bliver forhindret, skal du huske at melde dig fra i god tid, da du optager pladsen for en anden.

 

Det er muligt at komme på sms venteliste. Hvis der bliver en ledig plads modtager du en sms, hvorefter du skal logge ind og melde dig til. Hvis der er flere på venteliste, gælder først til mølle princippet.

Hos FOKUS Fitness kan du tilmelde dig alle de hold, du har lyst til. Du reserverer plads ved at logge ind HER.
Her kan du også afmelde dig, og se hvilke hold du er tilmeldt.

HOLDBESKRIVELSER

FITNESS DANS

Fitness Dans er holdet hvor dansen er redskabet og målet er fitness. Det er en time med fokus på tempo og lækre rytmer og lidt mindre på at lære at danse svære koreografier. 

 

Vi henter musikken i forskellige genre, og du vil alt fra moderne hits til latino rytmer og rock, og koreografierne er inspireret af forskellige stilarter som salsa, jazz, samba og hip hop. 

 

Holdet er for dig, der gerne vil have sved på panden og pulsen op på en sjov måde og kræver ingen danseerfaring. Koreografierne varierer i tempo og sværhedsgrad, og man kan altid selv bestemme intensiteten. Instruktøren sammensætter selv musik og trin, og du vil derfor opleve, at vores instruktører sætter sit personlige præg på musikken og dansene. 

 
Instruktøren sammensætter selv musik og trin, og du vil derfor opleve, at vores instruktører sætter sit personlige præg på musikken og dansene. 

Fokus del 2 (40 of 122).jpg

ZUMBA

Zumba® fitness er et koncept hvor alle dansene opbygges over latinamerikanske danse, som salsa, merengue, reggaeton og cumbia. Musikken er overvejende latinske rytmer og vi blander dansetrin med fitness elementer som f.eks. squats og lunges, og får en super effektiv træning. 

 

Holdet er for dig, der gerne vil have sved på panden og pulsen op på en sjov måde og kræver ingen danseerfaring. Koreografierne varierer i tempo og sværhedsgrad, og man kan altid selv bestemme intensiteten. Instruktøren sammensætter selv musik og trin, og du vil derfor opleve, at vores instruktører sætter sit personlige præg på musikken og dansene. 

 

Instruktøren kører som udgangspunkt samme program i flere uger, så man kan nå at lære musik og trin at kende. 

Fokus del 2 (37 of 122).jpg

CROSSDANCE

Crossdance er et danse koncept, hvor vi danser efter Crossdance-hjulet, som er bygget op omkring fire forskellige moduler: Dans, Bodytoning, cardio og Balance. Timen er nøje sammensat, så du får den mest optimale træning. 


Underviseren sammensætter selv musik og trin, og du vil derfor opleve, at vores undervisere har deres egen personlige stil, og sætter deres personlige præg på timen. 

 

Holdet er for dig, der godt kan lide at danse og få pulsen op. Sammen med dansen får du også lettere styrketræning, som du ikke vil møde på andre dansetimer. 

 

Holdet er for dig, der gerne vil have sved på panden og pulsen op på en sjov måde og kræver ingen danseerfaring. Koreografierne varierer i tempo og sværhedsgrad, og man kan altid selv bestemme intensiteten. Instruktøren sammensætter selv musik og trin, og du vil derfor opleve, at vores instruktører sætter sit personlige præg på musikken og dansene. 

Fokus del 2 (11 of 122).jpg

PILATES

Pilates er en blid og effektiv træningsform med fokus på holdning, stabilitet, udholdenhed, smidighed og koordination. Tempoet er lavt giver god mulighed for at mærke efter i alle øvelserne og få optimalt udbytte af træningen. Timen afsluttes med en lækker afspænding så du kan forlade træningen med fornyet energi. 

 

Pilates er for alle, der ønsker træning af de stabiliserende muskler for at kunne klare en hverdag med de udfordringer vi møder. Vi anbefaler pilates særligt til dig der har brug for træning af ryggen eller kommer tilbage fra en skade. 

fitnes-fokus_Johny Kristensen 58.jpg

BOLDTRÆNING

Her får du et hold, hvor effekt og god stemning vægtes lige højt. Boldtræning er hensyntagende og opbyggende styrketræning for hele kroppen, med særligt fokus på god holdning. Hver time starter med en grundig opvarmning og afslutter med en behagelig afspænding og udstrækning – derimellem kan der ske lidt af hvert, det eneste der er sikkert, er at bolden er med os hele vejen. 

 

Hvis du gerne vil udfordre dig selv lidt ekstra på styrken, så er Boldtræning også for dig, da alle øvelser kan gøres sværere og fokus på styrketræning kan øges efter behov. 

 

Holdet er for alle, og særligt for dig, der døjer du med ryggen, har dårlig balance eller trænger til at blive strammet op. Alle kan være med og kræver ingen erfaring. Alle kan deltage, men er særlig egnet til dig der starter fra bunden eller kommer tilbage fra en skade. 

Unavngivet 13.jpg

STYRKE OG STABILITET

Med øvelser for koordination og kernestabiliet, får du træning for hele kroppen i et tempo, hvor alle kan være med. Her arbejdes med kropsholdning, styrke omkring kroppens vægtbærende led og særligt styrke af ryggen, samt toning af musklerne i hele kroppen. 

 

Holdet er for dig, der ønsker let styrketræning, som foregår med din egen kropsvægt som modstand, samt diverse bolde, foamrollers, små vægte og elastikker. Alle kan deltage, men er særlig egnet til dig der starter fra bunden eller kommer tilbage fra en skade. 

Fit_34_01.jpg

STRAM OP

Træning for dig, der gerne vil træne styrketræning på hold med fokus på muskelopbygning, og ønsker træning uden store krav til takt og rytme. 

  

Vi træner med vægtstænger, håndvægte, den store bold, elastikker og en masse andet spændende. Hver træningsgang starter med en fælles opvarmning til god musik, hvor vi får gang i kroppens led. Stram op er styrketræning uden puls.  

 

Holdet er for alle uanset, niveau og alder. 

fitnes-fokus_Johny Kristensen 4.jpg

KOM I FORM

En kombination af dans og aerobicserier for kredsløbet og lettere styrketræning med redskaber og egen kropsvægt for hele kroppen. Første halvdel af timen er en blanding af dans, aerobic og lette pulstræningsintervaller. Anden halvdel af timen er styrketræning med udstyr, bolde, håndvægte, vægtstænger og øvelser på måtte. 

 

Holdet er for dig der ønsker en funktionel og effektiv time. Alle kan deltage uanset niveau og holdet er godt til dig der er ny til træning. 

fitnes-fokus_Johny Kristensen 31.jpg

FYSIO FLOW

En kombination af dans og aerobicserier for kredsløbet og lettere styrketræning med redskaber og egen kropsvægt for hele kroppen. Første halvdel af timen er en blanding af dans, aerobic og lette pulstrænings-intervaller. Anden halvdel af timen er styrketræning med udstyr, bolde, håndvægte, vægtstænger og øvelser på måtte. 

Holdet er for dig der ønsker en funktionel og effektiv time. Alle kan deltage uanset niveau og holdet er godt til dig der er ny til træning. 

Laila og Tina1.jpg

PULS OG POWER

Puls & Power er det ideelle kombinationshold med høj puls og styrketræning af hele kroppen. 
 
Der arbejdes med redskaber og egen kropsvægt. Træningen opbygges i intervaller, hvor der arbejdes over tid eller efter antal gentagelser. 

 

Træningen kan indeholde øvelser med vægtstang, håndvægte, elastikker, Kettlebells og BOSU. 
 
Deltagelse kræver ingen erfaring, vi sørger for at hjælpe dig godt på vej. Træningen sammensættes af den enkelte instruktør og vil variere fra gang til gang. 

_MG_2294 Johny Kristensen.jpg

CIRKELTRÆNING

Cirkeltræning er en træning hvor vi kombinerer kredsløbstræning, styrketræning, koordinationstræning og stabilitetstræning. 

 

Vi bruger TRX, kabler, BOSU, Kettlebells, sandsække og andet spændende. 

 

Timen er opbygget som cirkeltræning og krydres med Tabata-intervaller og andet træning udenfor cirklen. 

 

Øvelserne kan tilpasses alle, så alle kan deltage, uanset alder og niveau. 

_MG_4550.jpg

FITNESS PUMP (PT ikke på skemaet)

Her styrketræner vi i takt til musikken. Vi laver én øvelse til en hel sang, hvor vi varierer tempoet i takt med musikken, og får arbejdet hele kroppen igennem én øvelse ad gangen. Vi har vores egen station med redskaber og alle følges af gennem træningen. Styrkeøvelserne er simple og du styrer selv hvor tungt, du ønsker at træne.  

 

Holdet er for dig, der gerne vil træne for at blive mere udholdende og fit, og opnå optimal fedtforbrænding i din træning.  

 

Alle kan være med uanset alder og træningserfaring, men du skal være forberedt på en time hvor kan blive presset fordi træningsformen giver syre i musklerne og er en særligt krævende måde at træne på. 

fitnes-fokus_Johny Kristensen 69.jpg

HIIT MUSCLE BURN 

HIIT Muscle Burn er et af vores signaturhold i FOKUS Fitness.  

 

Holdet opbygges i blokke og alle øvelser udføres i intervaller. En blok består af tre øvelser, som arbejder på den samme muskelgruppe eller træningsform og deraf kommer udtrætningen af muskulaturen, som har navngivet holdet. Øvelserne udføres i 30 sek. og udføres med egen kropsvægt eller få redskaber. 

 

En time består af seks blokke: 

 

  • Opvarmning 

  • Pulstræning 

  • Styrketræning 

  • Udholdende styrketræning 

  • Stabilitetstræning 

  • Cool Down 

 

Uanset om du er erfaren eller ny i træning, så kan du deltage. Hele tanken er nemlig, at øvelserne skal kunne tilpasses flere niveauer. 

Jens7.jpg

YIN YANG YOGA

På denne klasse fusionerer vi elementerne og kvaliteterne fra den dynamiske yang yoga, og den rolige afspændende yin yoga. Vi har brug for begge aspekter, for at leve en balanceret tilværelse.  

 

Yang-delen bruger vi til at skabe varme i kroppen, så vi er klar til at nyde effekterne af de rolige yinstillinger, hvor tiden og tyngdekræften arbejder for os. 

Fokus del 2 (57 of 122).jpg

FLOW YOGA

I Flow Yoga møder du de klassiske stillinger. I Flow yoga arbejder vi dynamisk mellem stillinger og går videre til en ny stilling, så vi hele tiden er i bevægelse. Stillingerne sættes sammen i længere sekvenser, som skaber flowet. 

 

Flow yoga kan dyrkes af alle, da stillinger kan tilpasses flere niveauer og du vil få grundig guidning undervejs. 

Fokus del 2 (67 of 122).jpg

HATHA YOGA

Hatha Yoga er en klassisk yogaform, hvor du vil møde en række af de klassiske signaturstillinger. Hatha yoga kan være en hård klasse fordi vi arbejder mod tyngdekræften, men der er samtidig elementer af ro, hvor vi skaber varmen gennem stillinger hvor der er større fokus på stræk. 

 

I Hatha Yoga bruger vi længere tid i stillingerne og arbejder med kroppens udholdenhed og styrke i de enkelte stillinger. Varmen skabes når vi arbejder dynamisk gennem de aktive overgange mellem stillingerne.  

 

Hatha Yoga kan dyrkes af alle og stillinger kan tilpasses næsten uendeligt. 

fitnes-fokus_Johny Kristensen 34.jpg

BLID YOGA

Vores blide yogaklasser er opbygget over principperne fra Hatha yoga. Vi bevæger os dynamisk ind i stillinger, men arbejder primært med stræk og bruger længere tid i stillinger. Stillinger vil ofte være liggende, siddende eller fra knæfirestående. 

 

Denne type klasse er oplagt hvis du er ny til yoga, da vi arbejder langsomt og ofte længere tid i hver stilling. 

 

Klassen varierer i tema alt efter om det er en Blid morgenyoga eller en Blid aftenyoga, så vi klargøre kroppen til dagen der kommer, eller til at afslutte dagen inden vi skal sove. 

fitnes-fokus_Johny Kristensen 31.jpg

YIN YOGA

Vi indleder denne time med åndedrætsøvelser eller vækker vores energibaner med små bank/tryk på huden, hvorefter vi med blide bevægelser kommer ind i Yin stillingerne.
Yin Yoga er kendetegnet ved blide stræk, som holdes i længere tid, ofte mellem 3-6 minutter, så bindevævet får tid til at bløde op.  

Timen afsluttes med en guidet meditation eller Yoga Nidra.


Alle kan være med, begynder som erfaren.

Laila og Tina1.jpg
bottom of page