top of page
HVEM ER FOKUS FITNESS

FOKUS Fitness er en fleksibel aftenskole under FOKUS Folkeoplysning. Vi er en non-profit organisation og overskud geninvesteres i faciliteter til vores medlemmer.

 

Vi prioriterer kvalitet i din træning, et socialt fællesskab og en afslappet stemning, hvor der også er plads til både humor og hygge. Hos os kan du komme som du er, og der er plads til alle lige fra den utrænede motionist til den mere erfarne idrætsudøver.

 

Vi anbefaler at du deltager på en gratis programlægning, så du får en god og sikker start, og får det optimale ud af din træning, hvad enten du ønsker at tabe et par kilo, holde formen ved lige, forbedre din konditionen, blive stærkere, eller bare ønsker at skabe en sund livsstil.

 

Alle vores instruktører på hold og programlægning er uddannet inden for deres område, og vi tilbyder små hold med max. 18 deltagere, så der er plads til individuelle hensyn. 

KOM OG LAD OS ØGE DIN PULS OG DIN LIVSGLÆDE

FAQ
 • Hvordan melder jeg mig ind?
  Du melder dig ind lige her!
 • Hvordan kommer jeg i gang?
  Kontakt vores personale for at få aktiveret dit adgangskort. Dette kan ske i tiderne for programlægning eller ved at kontakte vores administration eller centerlederen.
 • Hvordan booker jeg en plads på et hold?
  For at booke plads på et hold, skal du logge ind på www.fokusfitness.dk eller gennem vores app. På hjemmesiden klikker du på ”BOOK/LOG IND”. Når du er logget ind på siden, klikker du på det ønskede hold og kan vælge at tilmelde dig. Afmelding sker på samme måde, vælg ’afmeld’. Du kan tilvælge en sms, som minder dig om at du er booket på hold – det koster 1 kr. pr. sms. Hvis du tilmelder dig venteliste, vil du automatisk og uden beregning, få en sms, når du får en plads. Husk også at afmelde dig ventelisten, da dette også gælder som en tilmelding. Hvis du bliver forhindret i at deltage, skal du afmelde dig holdet senest to timer inden holdstart. Manglende fremmøde koster et gebyr på 30 kr. (Vi har valgt at tage et gebyr, da vi ofte har udeblivelser og dette til stor gene for de som ikke fik en plads) Er du stadig i tvivl, kan du se Nannas guide Gå til booking
 • Kan jeg få en prøvetime inden jeg melder mig ind?
  Du kan købe en dagsbillet, som giver adgang til holdtræning eller til motionscenteret. Kontakt os, hvis du køber adgang til motionscenter, så vi kan sende dig en kode til døren. Hvis du vælger at købe et medlemskab indenfor tre dage efter din prøvetime, krediterer vi prisen for prøvetimen.
 • Hvornår bliver min betaling trukket?
  Vi trækker din betaling hver måned d. 1. Når du melder dig ind, beregnes en pris for resten af den måned vi er i gang med og det udgør din første betaling. Vær opmærksom på at du også betaler oprettelsesgebyr ved din tilmelding.
 • Jeg har fået nyt betalingskort – hvordan gør jeg?
  Log ind på din profil gennem app eller vores hjemmeside fra en computer Du gå ind under ’min profil’ og vælge ’registrer nyt betalingskort’ Videre til log ind
 • Hvordan virker ventelisten?
  Når du er tilmeldt ventelisten, vil du modtage en sms, når der bliver en ledig plads på holdet og pladsen er nu din. Husk at afmelde dig ventelisten, hvis du bliver forhindret i at deltage, da du ellers risikerer at få en plads og manglende fremmøde koster et gebyr på 30 kr.
 • Hvordan afmelder jeg mig et hold?
  For at booke plads på et hold, skal du logge ind på www.fokusfitness.dk eller gennem vores app. På hjemmesiden klikker du på ”BOOK/LOG IND”. Når du er logget ind på siden, kan du se listen over de hold du har plads på. Tryk ’afmeld’ ved det hold, som du ønsker at afmelde. På app logger du på og på forsiden kan se listen over dine bookinger – tryk på holdet du ønsker at afmelde og tryk afmeld.
 • Hvad er en programlægning?
  Vi anbefaler at du deltager på en gratis programlægning, så du får en god og sikker start, og får det optimale ud af din træning, hvad enten du ønsker at tabe et par kilo, holde formen ved lige, forbedre din konditionen, blive stærkere, eller bare ønsker at holde en sunde livsstil. Vores instruktører er uddannet med forskellig baggrund inden for træning. Vi har personlige trænere, fitnessinstruktører, fysioterapeuter eller fysioterapeutstuderende. Hvis du har nogle særlige behov, hjælper vi dig gerne med at finde den rigtige instruktør til dine behov. Basis eller udvidet: En basis programlægning er til dig, der er begynder og ikke har brug for særlige hensyn i din træning. Du vil blive guidet igennem et godt begynderprogram, som sikrer at din træning foregår forsvarligt og passer på dig mens din krop roligt vænner sig til træningen. En udvidet programlægning er til dig, der har brug for et avanceret program med frie vægte eller har andre særlige behov eller ønsker til træningen. Det er også til dig, der har skader eller andet som kræver særlige hensyn. Kontakt os gerne for at høre mere om hvilken instruktør som bedst kan hjælpe netop dig. Book en programlægning her
 • Kan jeg have mit barn/baby med i centeret?
  Hvis dit barn kan sidde stille og undgå at forstyrre de andre trænende, tillader vi børn i centeret. Det er strengt forbudt for børn at benytte udstyret eller lege rundt i centeret. Babyer kan medbringes i en lift, men barnevognen skal parkeres udenfor døren af hensyn til hygiejne. Ved deltagelse på hold, kan du forhører dig ved den enkelte instruktør fra gang til gang om det er okay at have et barn med.
 • Hvor gammel skal man være for at træne?
  Dit barn skal have sit eget medlemskab – vi giver rabat på prisen. Børn fra 12 år kan træne i selskab med en forælder/værge. Fra 16 år kan de træne på egen hånd. Dette gælder både på holdtræning og i motionscenteret.
 • Opsigelser / udmeldelser
  Opsigelse skal ske på mail til vores infomail info@fokusfitness.dk – Du vil efterfølgende modtage en bekræftelse fra systemet på at du opsagt, denne skal gemmes i tilfælde af fejl, hvor du skal kunne dokumentere din opsigelse. Dit medlemskab har ingen binding, men vi skal have din opsigelse i god tid inden næste betaling. Efter betaling er trukket, kan der ikke opsiges bagud, men du kan bruge dit medlemskab frem til at det udløber. Hvis du har et udestående ved din opsigelse, vil denne fortsat stå til trækning på din konto hos os. Manglende betaling betragtes ikke som opsigelse. Hvis din betaling ikke kan trækkes, lukker vi din adgang til centeret og holdbooking indtil dit udestående er betalt.
bottom of page