top of page
Search
  • Writer's pictureFOKUS Fitness

Mig og min træningsmakker februar

Updated: Jan 10, 2023

Det er så dejligt at træne sammen, der én at forpligte sig overfor, og der er fællesskabet omkring træningen. I en travl hverdag er det også smart at slå to fluer med ét smæk, når træning kan kombineres med at være sammen med venner eller familie.

Her har vi sat nogle af vores medlemmer og deres træningsmakkere i stævne og spurgt dem, hvad det særlige ved deres makkerpar er, og hvad det gør for deres træning at have en makker.

Peter og Mette

Peter og Mette er gift, så de har ikke ligefrem mødt hinanden til træning i FOKUS Fitness, men de har stor glæde af at have træningen sammen. De har også haft deres børn med til styrketræning i Aalborg. Børnene har dog ikke været helt så vedholdende som deres forældre. Faktisk var Peter primus motor for, at parret kom afsted:

-Peter startede først, og det gjorde, at det også var FOKUS Fitness jeg valgte. Tilbuddet passede godt til mit behov og mine skiftende arbejdstider. Jeg bruger en del dansehold, og det er skønt, at der er så mange at vælge imellem, fortæller Mette og


Peter supplerer;

-Jeg kommer på Puls & Power eller Cirkeltræning, men vi er altid afsted sammen til yoga, og vi ser frem til at skulle afsted. Det er en dejlig ting at have sammen, fortæller han.

Når Mette og Peter ikke træner sammen, er fællesskabet på holdene stadig en vigtig faktor for dem begge. De fortæller, at de gennem årene i FOKUS Fitness, har mødt mange forskellige mennesker rundt på holdene og nyder at mødes med dem i træningen:

-Selvom vi ikke er afsted sammen til alle hold, så føler man jo ikke, at man er afsted alene, for vi kender jo de andre også fortæller Peter, mens Mette nikker enigt.


Dorthe og Sisse

Har mødt hinanden i FOKUS Fitness, og trods en aldersforskel på 34 år, så har de udviklet et venskab, som rækker langt ud over træningen. De mødte hinanden til Fitness Dans, og der kommer de stadig, nu danser de bare sammen, og der er kommet flere hold til. De udfordrer hinanden og laver byttehandler, så de kommer med på hold, som den anden foreslår, og de ender ofte med at være afsted til træning hver dag:

-Jeg ved godt, at det næsten bliver for meget, men jeg kan bare ikke lade være, for jeg bliver simpelthen så glad i låget af at træne fortæller Dorthe og fortsætter;

-Vi støtter hinanden i træningen, og hvis en af os ikke helt er i humør til træning, så hiver vi hinanden afsted. Og jeg glæder mig altid til at se Sisse, når vi mødes til træning, fortæller hun, og Sisse stemmer i:

-Vi motiverer hinanden til at prøve nye hold og til at træne i maskinerne. Dorthe har f.eks. hevet mig med til HIIT Muscle Burn, som jeg slet ikke troede jeg kunne, fortæller Sisse.

De fortæller, at det er Sisse, der tæller maveøvelserne, og Dorthe følger troligt efter. Humøret er højt hos de to træningsmakkere, og de glæder sig til, at de skal på ferie sammen.

-Ferie med træning og drinks, griner de i kor inden de går sammen ind til Hatha Yoga.


Har du en træningsmakker, som kan hjælpe dig med at holde motivationen? Det er altid muligt at tage kontakt til andre medlemmer gennem vores facebook-gruppe for medlemmer for at høre, om nogen søger en makker, som kunne være dig.


Meld dig ind i vores Facebookgruppe for medlemmer af FOKUS Fitness her.

271 views0 comments

コメント


bottom of page