top of page
Search
  • Writer's pictureFOKUS Fitness

Mød et FOKUS Fitnessmedlem

Updated: Jan 10, 2023


De vigtigste mennesker i vores verden, er vores medlemmer. De kommer med hver deres historie og har hver deres grunde til at træne. Dette har vi spurgt vores medlemmer om og det er der kommet nogle fine små historier ud af.


Jens er 66 år og pensioneret tandlæge. Efter at Jens gik på efterløn, mente hans kone, at det var på tide at kom i gang med noget træning. Jens forsøgte sig med flere ting før han fandt det tilbud, som passede ham bedst. I dag er Jens aktiv to gange om ugen, hvor han deltager på hold.


''Jeg føler en vis forpligtelse overfor det hold jeg går på. Ikke fordi de behøver mig, men jeg behøver dem. Jeg kommer meget nemmere ind i en rutine, hvis jeg ved, at jeg er del af et hold.'' /Jens, medlem af Aalborg FOKUS Fitness


Jens fortæller, at han altid har cyklet meget, det fungerede som transport til og fra arbejde. Det var min primære motion gennem mange år og det har holdt mig nogenlunde fit, forklarer Jens. Dog tilføjer han, at han aldrig har været i bedre form end nu. Og på den baggrund understreger han for andre, at det aldrig er for sent at komme i gang.

På rejsen frem mod det tilbud, som endte med at være FOKUS Fitness, har Jens været omkring forskellige træningstilbud. Han fortæller grinende, at de tidligere tilbud har fået mere ud af det, end han selv har. Troligt har jeg betalt hver måned, men er aldrig kommet afsted, lyder det fra Jens, som tilføjer, at han har brug for lidt pisk, eller i hvert fald nogle kærlige skub for at det skal være rigtigt effektivt.

Ligner din rejse også den, som Jens her beskriver? Motivation kommer og går, men det helt rigtige har været svært at finde. Så anbefaler Jens altså at du finder nogle hold, som du både synes er sjove, men som også er effektive. Det er fællesskabet på holdet, som er det primære skub, som får Jens afsted./Centerleder, Nanna Gade

147 views0 comments

Comments


bottom of page