top of page
Search
  • Writer's pictureFOKUS Fitness

Udstyr i dit FOKUS

Updated: Jan 10, 2023Hvilket mærke? Hvilken farve? Hvilken type? Hvilket behov? Der er mange ting at tage højde for, når vi køber nyt udstyr.


Hos FOKUS er det en grundlæggende værdi at tænke bæredygtigt. I Aalborg Fitness skal vores udstyr kunne holde til at blive brugt, og vi sætter en stor ære i at se vores udstyr blive slidt, for det vidner om de mange timer, som vores medlemmer tilbringer hos os. Hvis udstyret holder længere, er det mere bæredygtigt for miljøet og på sigt en bedre investering.

Senest har vi købt nye cykler til Thistedvej og vi glæder os til at de skal bruges. For mig som centerleder, er det med stor glæde, at jeg får lov at købe nyt udstyr til vores medlemmer, uanset om det er store maskiner eller små bolde. Markedet er stort, og det kræver sit at holde tungen lige i munden, når der skal vælges mellem de mange produkter på markedet. Igennem de seneste 9 år har vi samarbejdet med Medic Sport, som forhandler Life Fitness udstyr i Danmark. De var en blandt mange, da vi skulle beslutte hvilket udstyr vi skule have, da sådan en beslutning skal tages for mange år ud i fremtiden. Og jeg er fortsat virkelig glad for at vi valgte Life Fitness. Vores kontakt hos dem, er i øvrigt en gæv nordjyde, og det gør da bestemt heller ikke noget 😊

Lige præcis cyklerne og cross-trainerne i vores centre har den smarte funktion, at du producerer den strøm, de skal bruge til skærmen, når du bevæger dig på dem. Er det ikke smart? For os er det lige så naturligt, som at have censor på lyset for at spare strøm, og det betyder noget, når man skal se tingene i et større perspektiv.

Vores udstyr skal holde til at blive brugt, og det kan det. Vi servicerer det løbende, så det er sikkert og forsvarligt at bruge. Selvom et flækket sæde på en maskine er surt, så er det også et udtryk for at noget bliver slidt (og brugt), og det synes vi er fedt.

De super dygtige teknikere fra Medic Sport gjorde mig opmærksom på, at vores løbebånd slides anderledes end de normalt ser i et fitnesscenter. Pladen under båndet, afslører nemlig at vores løbebånd oftere bliver brugt til at gå på, hvilket bekræfter os i, at vi har skabt et tilbud til alle, også dem som har brug for at gå.

Bevidste valg er mange ting og et af vores valg er typen af udstyr og størrelsen på vores vægte. Der findes mange forskellige træningsmuligheder for dem, som gerne vil løfte meget tungt, og derfor er det en hjertesag for os at være et tilbud til motionisten, de som træner for velvære og sundhed, mere end for store synlige muskler.

Funktionalitet i træningen er også en faktor når der skal vælges udstyr, ligesom plads er og det er de primære årsager til vores valg af maskiner. Vi kan ikke have alt, og derfor har vi prioriteret at have det mest funktionelle, en enkelt af flere maskiner og i stedet flere maskiner som kan nogle af de samme ting, men til forskellige niveauer.

En af de tanker som fylder, når der skal vælges udstyr er hygiejne, vi har for eksempel valgt yogamåtter som kan tåle at komme i vaskemaskinen. Det er en hurtig og effektiv måde at rengøre måtter på. Da vi skulle købe en ny vaskemaskine, var det et krav, at den havde en størrelse, så der kunne gå to yogamåtter i den – det er helt sikkert ikke et behov, som sælgeren var vant til at høre om 😊


Med ønske om en skøn april og meget snarligt gensyn

/Centerleder Nanna Gade

462 views0 comments

Comments


bottom of page