top of page
Search
  • Writer's pictureFOKUS Fitness

5 gode grunde til at træne i FOKUS Fitness

Updated: Jan 10, 2023

Vi giver dig fem gode grunde til, hvorfor du skal træne i FOKUS Fitness. Du kan sikkert selv komme på flere, og så hører vi selvfølgelig meget gerne fra dig. 



1. Altid skønne, smilende og sociale medlemmer – fællesskabet betyder alt, og det gør hvert et besøg i FOKUS Fitness til en stor glæde, både som medarbejder og for medlemmer (det er i hvert fald, hvad vi hører fra jer).

2. Gratis, personligt træningsprogram. Minsk risikoen for skader når du træner efter dit eget program samt det træningsprogram, der passer til din krop. Hvis du endnu ikke har booket dig til en programlægning, er der flere ledige tider den kommende tid. 3. Vi har både hold samt vores træningscenter, der i den grad styrker dine muskler samt den fysiske krop generelt. Og så har vi yoga, hvor du også får styrket dit sind. Det vil vi nu påstå, du gør på alle hold, for i det øjeblik du får pulsen op, bliver dit sind sat i en lettere euforisk tilstand, fordi dine lykkehormoner, som bl.a. endorfiner og serotonin, får frit løb rundt i kroppen. Og så kan yoga altså også styrke dine muskler.   4. Lidt har også ret. Du kender følelsen af manglende lyst til træning, selvom du har plottet det ind i kalenderen, så føles benene som bly og det kan være svært at komme ud af døren. Men, du kommer afsted og får kun trænet et halvt program. Men, følelsen af sejr bagefter er mindst lige så stor, som når du både har trænet på hold og i motionscenter på én og samme dag. 5. Mindsker symptomer på stress og angst. Og det er ganske videnskabeligt bevist (Læs evt. artiklen fra Georgia State University her.) Især yoga er godt men også på hold, hvor du mærker en stærk fællesskabende ånd.



479 views0 comments
bottom of page